Román Magyar Angol

   Részletes keresés
Login


Kapcsolat


E-mail: kontakt@szuper-meghivok.hu
0620 471 0946
Skype: 
Szuper Meghivok


Órarend
* Hétfő - Péntek: 8de - 4du 

 
Általános Szerzodési Feltételek
Az eladó előírja, hogy a vevő személyes adatait nem továbbíthatják harmadik félnek. A megrendelő részére a 677/2001-es évi személyes adatok védelméről szóló törvénybe foglalt jogok biztosítva vannak, melyek az adatfeldolgozásra illetve az adatok szabad hozzáférésére vonatkoznak.
A vevő hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatait az eladó tárolja és feldolgozza, illetve reklámokat,információkat kapjon az új ajánlatokról, promóciókról. A 677/2001-es személyes adatok védelméről szóló törvény alapján, az eladónak címzett, a megrendelő aláírásával ellátott írásbeli dokumentum alapján, a megrendelő köteles: 
    • a megrendelő díjmentesen megerősíti, hogy egy évben egyszer felkeressék, függetlenül attól, hogy a személyes adatait feldolgozzák-e vagy sem.
    • hogy helyesbítse, megújítsa, meggátolja vagy törölje adatait, melyek nem a 677/2001-es személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően lettek feldolgozva, mely kimondja, hogy a személyes adatok szabad hozzáférését díjmentesen biztosítani kell.
    • az adatokat a megrendelő díjmentesenanonimmá teheti, az adatok, amelyek feldolgozása nem felel meg számú törvény. 677/2001 a személyes adatok védelméről kezelése és szabad mozgása az ilyen adatok.
A vevő beleegyezik abba, hogy promóciós termékeket, ingyenes termékeket kapjon, illetve direkt marketing célból a cég és a cég partenerei levél, sms, e-mail vagy telefon útján felkeressék. 
A megállapodás végén a Megrendelő vállalja, hogy feliratkozik a Publiserv hírlevelére.
A megrendelő átvételkor köteles kifizetni a küldeményt.
A megrendelő tudatában van a részletekkel:

A postai díjjak a megrendelőt terhelik.

Az oldalon található képek bemutatásra szolgálnak, a kiszállított termék eltérhet a képen szereplőtől, mivel a design illetve a meghívó jellemzői változnak. 

Az eladó köteles a megrendelő által kiválasztott terméket úgy kinyomtatni, ahogy az a megrendelő által jóvá lett hagyva.   

A vevő jogosult értesíteni az eladót, írásban vagy telefonon, hogy a jóváhagyás előtt lemond a vásárlás szándékáról köveztkezmények és indoklás nélkül.szövegek      hogy rendelek      szállítás     --> altalános szerzodési feltételek      partnerek
© 2011 Publiserv esküvöi meghívók. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés: 19.10.2018

Bine ati revenit!

Email:
Pass: